logo.png

bratte utfordringar for kropp og sjel
kontakt_text.png

Postboks 365

6067 ULSTEINVIK

+47 900 64 952
klivrelaget@yahoo.no
meny_text.png

BRUK AV KLATREVEGGEN

Alle som skal klatre og/eller sikre i klatreveggen skal lese og akseptere reglane og annsvarserkleringa som gjeld for klatreveggen. Reglar og annsvarserklæring er hengt opp i klatreveggen.

For å bekrefte at du aksepterar reglane skal du signere i logg-boka - FØR du klatrar.

Alle som klatrar eller brukar klatreveggen skal førast opp i loggboka - sjølv om ungar ikkje bekreftar reglar skal dei førast opp i boka.

ansvarserklaring_for_klatreveggen.docx
reglar_for_klatreveggen.docx

Klivrehallen

Klivrehallen er ein silo i ei raud løde på Osnes som Klivrelaget har innreidd som klatrevegg.

Siloen er 10m høg og har eit golvareal på 4 x 5 meter. All plass er utnytta, og det er omlag 180 kvadratmeter klatreflate i hallen. Her er i alt 15-20 ruter frå grad 3 til 8+.(dette vil variere, og ruteskuringsiveren har ikkje akkurat tatt seg opp her etter at klivreveggen i Arena opna)

I tillegg har vi laga ein motorisert senkbar buldrevegg som gjev perfekte høve for systematisk buldretrening! Ein tjukkas ligg under buldreveggen.

Den sendkbare veggen er no sett opp med Moonboard og det er innstallert Led-lys. Ved bruk av veggen er det anbefalt å laste ned appen (Moonboard) for å gjere seg nytte av alle funksjonar. Problema på MoonBoard er satt opp både på 25 grader og 40 grader overheng.

Etter at Klivreveggen på Arena åpna har Klivrelaget ikkje faste åpningsdagar med vakt i Siloen. Det er berre medlemar med eigen nøkkel som kan bruke den.

 Lag, gjengar og organisasjonar kan og leige hallen.

Kartet viser vegen til siloen og klatreveggen.
Kartet viser vegen til siloen og klatreveggen.
rutene i klatreveggen

HER ER EI OVERSIKT OVER DEI RUTENE SOM ER SKRUDDE OPP I KLATREVEGGEN. Som de ser er den GAMAL .. og må oppdaterast. Startar med ny frisk til hausten. Fram til då er det lista som heng I klatreveggen som er den mest pålitelege.

oversikt_klatreruter_i_hallen_nov_15.doc
For store og for små........
For store og for små........
kontakt_text.png

Postboks 365

6065 ULSTEINVIK

+47 900 64 952
klivrelaget@yahoo.no

© Klivrelaget 2014. Powered by Osberget CMS